středa 18. prosince 2013

Vánoční dárky pro přítele a partnera

Opět začalo období Vánoc, kdy sháníme vánoční dárky pro naše drahé polovičky, partnery, přítele a manžele. Kde najít originální a dobrý dárek pro Vašeho chlapa, když už jste mu všechno dala stokrát? Nalézt ideální dárek pro partnera může být těžké, proto jsme pro Vás připravili pár tipů a dobrých rad. Pomůžeme vám vybrat dárek, který je netradiční a bude se líbit.
Hvězda na obloze
Napadá Vás něco originálnějšího, než koupit Vašemu miláčkovi hvězdu, která bude navíc pojmenovaná po něm? Vaší drahé polovičce to jistě polichotí a pokud v dětství toužil stát se vědcem či kosmonautem, bude naprosto nadšený! 

Nejprodávanější knihy
Pokud Váš drahý alespoň trochu čte, kupte mu knížku, nejlépe nějaký bestseller. Vybírejte podle jeho koníčků, pokud rád vaří kupte mu něco o gastronomii, pro kutily knížku nápadů a pro zapálené podnikatele knihu o businessu. 
Sport & Outdoor
Pokud vybíráte dárek pro někoho, kdo má rád sport a venkovní aktivity, pořiďte mu sportovní vybavení na jeho oblíbený sport či kvalitní sportovní oblečení. Dobrým dárkem jsou také nejrůznější permanentky či vstupenky na sportovní akce.


 
Hračky pro kluky
Nezapomeňte, že všichni chlapi jsou v duši stále kluci a milují nejrůznější hračky a vychytávky. Zde je několik nápadů na hračky, které potěší Vašeho přítele, manžela, bratra I strýčka:

* Video hry
* Dálkově ovládaná auta a letadla
* Malování, kreslení nebo další tvůrčí koníček
* Hudba: hudební nástroj, či mixážní pult
* Stavebnice a modely







Žádné komentáře:

Okomentovat