pondělí 16. prosince 2013

Nejlepší vánoční dárek pro vaši přítelkyni

Vánoční období je tu a nastal čas, kdy musíme přemýšlet nad nejrůznějšími dárky, které by potěšily naše drahé polovičky pod stromečkem. Protože není lehké po těch letech, výročích a Valentýnech vymyslet originální a pěkný dárek k Vánocům pro partnerku, připravili jsme pro Vás pár nápadů.
Levandulové mýdlo - Dejte své přítelkyni něco praktického, co zároveň skvěle voní! Všechny ženy milují voňavé věci a kosmetiku, přírodní levandulové mýdlo je ideálním a voňavým dárkem.

Trilogie 50 odstínů šedi - . Jeden ze zaručeně nejlepších dárků k Vánocům je bestseller 50 odstínů šedi, který se stal hitem a ženy ho milují. Ujistěte se, že ho Vaše přítelkyně ještě nemá a kupte jí tuto oblíbenou trilogii románů pod stromeček.

Sexy spodní prádlo - Odvážné spodní prádlo je výborným dárkem pro Vaši přítelkyni či manželku. Nenápadně zjistěte její velikost a vyberte něco odvážného, zároveň ale ne vulgárního. Vsaďte na kvalitu, krajky a hedvábí jsou dobrou volbou. 

Digitální fotoaparát – Většina žen má ráda rodinné fotky a fotografování. Kupte své partnerce digitální fotoaparát, menší aby se vešel do kabelky. Hitem jsou fotoaparáty s wifi připojením na internet, ze kterých můžete fotografie okamžitě sdílet a posílat přátelům.
Vstupenky - Vstupenky na koncert, do divadla, do kina, či na jakoukoli jinou společenskou akci jsou ideálním dárkem k Vánocům, neboť slibují zábavu a příjemný zážitek strávený s partnerem.

Žádné komentáře:

Okomentovat