úterý 19. listopadu 2013

Šest nápadů na dárky pro novopečené rodiče


Pokud se Vašim přátelům narodilo miminko, jistě pátráte po vhodném dárku pro novopečené rodiče. Vymyslet pěkný dárek, kterým můžete pogratulovat pyšným rodičům k narození jejich potomka není snadné, proto jsme pro Vás připravili šest tipů na originální dárky k této příležitosti.
1. Masáže: Po náročných prvních dnes strávených v porodnici a s novým potomkem budou novopečení rodiče zaručeně unavení a relaxační masáž jim jistě přijde vhod.

  
2. Lahodné jahody v čokoládě: Možná Vás tento nápad překvapí, ale luxusní bonboniéra z čerstvého ovoce a prémiové čokolády plná vitamínů, kterou můžete poslat kurýrem přímo do porodnice, novopečené rodiče zaručeně překvapí a potěší. Čerstvé ovoce v lahodné čokoládě aranžované do krásné bonboniéry je lepší než klasické čokoládové bonboniéry, protože je nejen výborné ale i zdravé.


 
3. Dětské oblečení: Roztomilé barevné oblečení pro miminko představuje tradiční dárek k narození miminka. V současné době můžete vybírat z nepřeberného množství modelů, barev a materiálů.
  
4. Deník miminka: Mnoho novopečených maminek si chce zapamatovat vše z prvních dnů a týdnů svého potomka, proto si píší deníček o nových zážitcích svého miminka s fotografiemi. 

5. Balíček první pomoci pro maminku: Pobyt v porodnici nemusí být nejpohodlnější a maminky mohou potřebovat spoustu věcí, na které ve spěchu zapomněli. Doporučujeme zeptat se přímo novopečené maminky, zda má nějaké konkrétní přání, obecně ale platí, že do koše pro novopečenou maminku můžete zabalit kvalitní kosmetiku, krémy, šampony, dále sponky do vlasů, ručník a zábavnou knížku či časopisy. 


 
6. Ovocná kytice: Na rozdíl od klasických květin, které jsou do porodnice zakázány, květinu z čerstvého ovoce a čokolády novopečeným rodičům do nemocnice poslat můžete. Ovocná kytice je potěší svým krásným vzhledem a lahodnou chutí. Ke kytici, kterou kurýr doručí přímo do porodnice můžete přidat například jméno miminka z ananasu a také blahopřání s Vaší gratulací k narození dítěte.



 

Žádné komentáře:

Okomentovat