čtvrtek 14. listopadu 2013

Firemní dárky pro obchodní partnery

Firemní dárky pro obchodní partnery
Dárky k Vánocům či jiným svátkům neposílí pouze rodinné vztahy, ale zlepší také Vaše obchodní vztahy s obchodními partnery, klienty či zaměstnanci firmy. Vybrat ty pravé firemní dárky však není jednoduché, protože na rozdíl od dárků pro příbuzné své obchodní partnery tak dobře neznáte a často nevíte, co by jim udělalo radost. Zde je pár tipů na nápadité firemní dárky pro partnery i klienty firmy.
Dárkové poukázky
Dárkové poukázky a certifikáty jsou oblíbeným nápadem na dárky pro zaměstnance. Ať už je to poukázka do restaurace, na elektroniku, relaxační služby či oblečení, obdarovaný si sám může vybrat, co se mu líbí a co nejvíce potřebuje. Mnoho slevových portálů či e-shopů prodává graficky pěkně zpracované dárkové poukázky, můžete si proto vybrat z široké nabídky.
Tip: Pokud kupujete větší množství poukázek nezapomeňte si říci o slevu. Dejte pozor při výběru obchodu, kde poukázky kupujete, důležitá je originalita a široký výběr, abyste si byli jistí, že si obdarovaný v obchodě vybere.
Dekorace do bytu či kanceláře
Dekorační předměty je snadné vybrat a hodí se jako dárek pro muže i ženy. Jako vánoční dárek se hodí především předměty s vánoční tématikou, svíčky, vonné tyčinky či těžítka se sněhuláky jsou klasikou mezi vánočními dárky.
Tip: Pokud neznáte vkus obdarovaného, zvolte neutrální barvy a předměty typu svíčky. Pro inspiraci se podívejte na pracovní stůl obdarovaného a hned budete vědět, jaký typ dekorace má rád či co mu naopak chybí.





 
Knihy
Knihy jsou obecně skvělým nápadem na dárek, neboť obdarovaného pobaví. Nejlepším tipem jsou bestsellery a romány. Předtím, než knihu koupíte se však ujistěte, zda obdarovaný vůbec knihy čte a jaký má rád žánr.  




Jídlo a víno
Mnoho obchodů připravuje před Vánoci vlastní dárkový koš s ovocem, sýry, vínem či čokoládou. Většina prodejců Vám také vytvoří dárkový koš na míru dle Vašeho přání a rozpočtu. Místo dárkových košů můžete také vyzkoušet ovocné kytice Frutiko z čerstvého ovoce a čokolády, které kurýr rozveze přímo Vašim partnerům v dárkovém balení s blahopřáním. 


 

Žádné komentáře:

Okomentovat