pondělí 4. listopadu 2013

Gratulace k novému zaměstnání

Přestože často říkáme „je to jen práce“, nové zaměstnání nebo povýšení v práci je významná událost, na kterou jsme pyšní a kterou je potřeba náležitě oslavit. Pokud chcete pogratulovat někomu blízkému k nové práci či povýšení, přečtěte si naše tipy na dárky k této radostné události.

 Budík: Není zrovna příjemné se každé ráno probouzet pípáním budíku či telefonu, zkuste budík s příjemnou melodií či rádio-budík, který Vás vzbudí písničkou.




Pouzdro na vizitky: Luxusní pouzdro na vizitky může být pěkným dárkem, dejte ale pozor aby si jej oslavenec nekoupil sám či mu jej již nedali kolegové.



Obal na notebook, telefon či tablet: Pěkný obal na telefon, notebook či tablet je pěkným a praktickým dárkem. V současné době je na výběr velké množství designů a provedení, pokud si nevíte rady, můžete koupit také dárkový poukaz na pouzdro dle vlastního výběru.
Ovocná kytice: První den v práci může být těžký, jako nováček nikoho neznáte a je těžké navázat komunikaci na pracovišti. Pokud někdo z Vašich blízkých dostal nové zaměstnání, pošlete mu první den do práce jako gratulaci květinu z ovoce a čokolády. Například krásná kytice Ovocný sen přiláká pozornost všech kolegů, se kterými se navíc oslavenec rozdělí o lahodné kousky ovoce a ovoce v čokoládě. Skvělý tip na dárek k nové práci! 




Žádné komentáře:

Okomentovat