pondělí 20. ledna 2014

Dárek k Valentýnu

Valentýn je za rohem, čas se krátí a je čas vymyslet ten správný dárek pro manželku, přítelkyni či kamarádku. Pokud ještě nevíte, čím letos svou partnerku obdarovat, přečtěte si naše rady pro inspiraci.
Čokoláda

Čokoláda je tradičním dárkem k Valentýnu, nejen proto, že ji ženy milují, ale také proto, že je zároveň afrodiziakem. Proto je také čokoláda nazývána sladkostí lásky. Pokud chcete svou milou obdarovat luxusním dárkem, vybírejte z kvalitních čokolád s vysokým obsahem kakaka a nezapomeňte na krásné dárkové balení a blahopřání. Pokud se Vám klasické bonboniéry zdají ohrané, vyzkoušejte netradiční ovocné bonboniéry z čerstvého ovoce a kvalitní čokolády v krásné dárkové krabičce.
                                                                              Parfém 

Parfémy jsou dobrým nápadem na dárek pro ženu, není ale lehké odhadnout, jaká vůně se bude dotyčné líbit. Nechte si poradit v obchodě a vyberte něco, co bude vonět i Vám. Vyzkoušejte například Curve Appeal od Elizabeth Arden. Je to opojná a neodolatelná směs mandarinky, fialky, jablka, nektarinky, jasmínu, kosatce, jantaru, santalového dřeva a vanilky. Tato vůně očaruje Vaše smysly.
                                                                 Luxusní povlečení
Vysoce kvalitní povlečení z hedvábí či jiných příjemných materiálů představují luxusní a zároveň praktický dárek k Valentýnu. Každá žena chce být hýčkána a v hedvábném povlečení se bude cítit jako princezna. Vyberte kvalitní materiál a barvy, které se hodí do Vaší ložnice. Tento dárek Vaši lásku potěší a zaručí Vám příjemné chvíle strávené společně v posteli.
                                                                       Spodní prádlo

Luxusní spodní prádlo je skvělým nápadem na valentýnský dárek a potěší Vás oba. Pokud si nejste jistí velikostí, zjistěte ji podle ostatních podprsenek v šatníku. Nebojte se vybrat něco odvážného a romantického, moderní jsou krajky a satén. Kromě spodního prádla můžete také koupit hedvábné noční košilky č župánek.

Žádné komentáře:

Okomentovat