pátek 27. září 2013

Výhody květin a dárků z ovoce Frutiko

Ovocné kytice a bonboniéry Frutiko představují skvělý nápad na dárek k narozeninám, svátku či dalším příležitostem. Na rozdíl od klasických květin nepotěší pouze svým vzhledem, ale také lahodnou chutí a originalitou. Navíc jsou plné vitamínů a představují tak zdravý a chutný dárek pro každého.
Níže uvádíme výhody ovocných květin a dárků Frutiko:
  • Pohodlí – Jednoduchá objednávka květiny online Vám umožní vybrat a poslat dárek Vašim blízkým z pohodlí Vašeho domova. Doručení květin a dárků kurýrem po Praze zdarma probíhá každý den včetně víkendů a svátků. Originální dárek tak přijde oslavenci přímo domů či do práce spolu se vzkazem vytištěným v krásném blahopřání, čímž jej naprosto překvapíte a potěšíte.
  • Zdraví – Ovocné kytice jsou originálním a zároveň zdravým dárkem plným čerstvého ovoce a vitamínů. Můžete jimi nahradit sladké čokoládové dorty a klasické bonboniéry. Tento zdravý dárek je vhodný pro všechny ženy, které si hlídají linii, milovníky zdravé výživy či jako náhrada narozeninových dortů. Zdravý a netradiční dárek ocení každý.
  • Originalita – Ovocné kytice jsou v České republice naprostou novinkou a představují tak naprosto originální dárek, který rozhodně překvapí a potěší. Buďte si jistí, že oslavenec bude z tohoto netradičního dárku naprosto nadšený!
  • Vhodný pro všechny – Ovocné kytice potěší děti, dospělé, ženy i muže. Skvěle se hodí jako dárek ke Dni dětí, Dni matek či otců, k výročí, narozeninám, pro obchodní partnery jako poděkování za spolupráci či jako svatební dar pro novomanžele.
  • Cena – Ovocná kytice obsahuje dárkové balení, originální blahopřání s Vaším vzkazem a doručení po Praze kamkoli kurýrem.
Ovocné kytice a bonboniéry Frutiko představují zdravý, originální a     cenově dostupný dárek, který potěší každého k jakékoli příležitosti a můžete jej objednat a poslat online z pohodlí Vašeho domova.

Žádné komentáře:

Okomentovat