úterý 24. září 2013

Co připravilo Frutiko pro Vás a Vaše blízké?



Víme jak moc je pro Vás důležité překvapit a potěšit Vaše blízké, proto pro Vás připravujeme ty nejlepší a nejoriginálnější dárky z pečlivě vybíraného ovoce a kvalitní čokolády. Víme, že každý rok přemýšlíte nad originálním dárkem k nejrůznějším příležitostem – dárek pro maminku na Den matek, dárek přítelovi k Valentýnu či výročí nebo narozeninový dárek pro kamaráda. Ovocné kytice Frutiko proto nabízí nejrůznější modely ovocných květin a bonboniér jako dárek k těmto významným událostem.

Ovocnou kytici či bonboniéru můžete poslat jako dárek k jakékoli příležitosti Vašim blízkým domů či do práce místo klasických květin. Ovocné kytice navíc můžete poslat i do nemocnice či porodnice, kam klasické květiny nesmí, a potěšit tak nemocného nebo pogratulovat k narození miminka.

Doručení květin a dárků kurýrem probíhá sedm dní v týdnu po Praze zdarma. Kurýr doručí Vaši květinu či dárek spolu s krásným blahopřáním s Vaším textem, takže příjemce překvapíte a mile potěšíte. Originální a osobní dárky z ovoce můžete doplnit o srdíčko, jméno či číslo z ananasu, balónek nebo plyšového medvídka, které kurýr zdarma doručí spolu s kyticí.

Jsme rádi, že Vám můžeme pomoci potěšit ty, na kterých Vám opravdu záleží. Kontaktujte Frutiko s jakýmikoli dotazy či speciálními požadavky na Váš osobní dárek z ovoce.

Žádné komentáře:

Okomentovat