Počasí
v Praze se mění každým dnem a před námi je deštivý podzim a
mrazivá zima. Není divu, že jsme často nemocní a trápí nás
únava, nachlazení či bolest hlavy. Všechny tyto neduhy a bacily
však můžete lehce zahnat pravidelnou konzumací ovoce a
dostatečným přísunem vitamínů. Každé ovoce má své
blahodárné účinky - přečtěte si jaké.
Toto
chutné a šťavnaté oranžové ovoce obsahuje působivý seznam
základních živin, vitamínů a minerálních látek pro normální
růst a vývoj a celkovou pohodu.
Banány
Jablka
Chutná a křupavá jablka jsou jedním z nejoblíbenějších druhů ovoce, především u vyznavačů zdravého životního stylu a milovníků fitness, kteří věří, že zdraví je naše největší bohatství. Antioxidanty obsažené v jablku mají pozitivní vliv na zdraví a ochranu před nemocemi. Tím se potvrzuje rčení že jedno jablko denně nás ochrání před nemocemi a doktory.
Kiwi
Kiwi
je vynikajícím zdrojem vitaminu C. Navíc je kiwi je bohaté na
antioxidanty, které pomáhají snižovat riziko srdečních
onemocnění, mrtvice a rakoviny.
Hroznové víno
Oblíbené
hrozny jsou považovány v mnoha kulturách za "královnu ovoce"
již celá staletí. Tyto malé plody jsou zásobárnou mnoha živin
podporujících zdraví, jako jsou poly-fenolické antioxidanty,
vitamíny a minerály. Není divu, že patří jako nedílná součást
do našeho jídelníčku, ať už ve formě čerstvého ovoce, džusů,
nebo v salátech!
Jahody
Žádné komentáře:
Okomentovat