středa 3. září 2014

Začátek školního roku

Dva hezké měsíce volna skončili a je tu opět čas jít do školy. Ale ani v první školní den vám nemusí být líto, že léto skončilo. I deštivý den si můžete rozveselit čerstvou ovocnou kyticí a připomenout si krásné slunečné dni strávené na zahrádce.

První dny ve škole jsou zejména pro prvňáčky velice důležité. Poprvé zasednou do školních lavic, potkají své budoucí spolužáky a pani učitelku. Plyšáky, autíčka a panenky vymění za propisky, sešity a učebnice. Jako dárek pro děti určitě je potěší když po návratu ze školy je doma bude čekat kytice plná jahod, banánů, melounů, jablíček a hroznového vína. A pro velké maškrtníky můžete objednat i čokoládovou variantu kytek. Mléčná, bíla, nebo jahodová čokoláda rozhodně potěší každého školáka.


Dárek pro paní učitelku

Zvyk nosit v první školní den paní učitelce kytku už pomalu upadá. Co takhle zkusit nový trend a obdarovat paní učitelku například kyticí plnou ananásových sedmikrásek s bílou čokoládou a kokosem? Anebo ji použít jako drobný úplatek na začátek školního roku když víte, že váš miláček je celkem pěkné kvítko. 

Žádné komentáře:

Okomentovat