pátek 3. října 2014

Frutiko.cz slevy




Při koupi ovocné kytice nebo bonboniéry máte u nás také možnost využítí akce měsíce nebo různých slev jako např. studentská sleva 20% pro držitele ISIC karty, sleva 10% k nákupu produktů pro držitele karty SPHERE a 10% držitelům karet BENE+.

středa 1. října 2014

Vítej podzime !

Léto skončilo, dny se krátí, více se ochlazuje a více prší. Nadešel čas starat se více o své zdraví.
V tomto mrzutém období je velice důležité mít dostatek vitámínů, abycho zabránili nachlazení a různým nemocem. Je známo, že vitamín C je antioxidant, který podporuje tvorbu hormonů pro dobrou náladu a hlavně pomáhá zvládat stresy. Frutiko.cz nabízí velikou škálu ovocných květin a bonbonier, kdy pro radost nemusíte chodit moc daleko ,nejen že vám zaručeně udělají radost, dobrou náladu. Ale také vám vykouzlí úsměv na rtech. Výběr ovoce máme z mnoha druhů , například jablka, hrozna, pomeranč, kiwi.
Pomerančová zahrada je ovocná dokonalost stvořená přímo pro tyto podzimní dny. Pomeranč má až 92,2 % vitamínu C, patří mezi nejoblibenejší ovoce na světě. Jabkla ty jsou v výborná jako antioxidanty, snižují cholesterol v krvi. Dopřejte své lásce, kamarádce/kamarádovi či rodině i kolegům v práci dostatek vitamínu v podobě. U nás máte z čeho vybírat, kytice jsou krásné, zdrave a lahodné.