úterý 30. září 2014

Rozvoz a doručení kytic Frutiko


Našli jste na našich stránkach ovocnou kytku, nebo čokoládovou bonboniéru, kterou chcete darovat někomu z Vašich známych, jenomže si pro ni nemůžete dojít do naši provozovny? Frutiko Vám nabízi možnost využít odvoz kytice či bonboniéry na vámi zvolené místo a vámi zvolený čas. Čerstvou kytici převezme náš kuriér a v chladícim autě Vám ji doveze v rámci Prahy a Středních Čech ve vámi zvolený čas. Součásti každé kytice je kartička, na kterou si můžete nechat napsat věnování a přichystat tak pro svého blízkeho milé překvapení.

pátek 26. září 2014

Jahodová Věž


 
 
Chystáte oslavu narozenin, výročí svatby, nebo křtiny a přemýšlite, jak pohostit své hosty? K oslavám rozhodně patří přípitek, třeba pohárik lahodného, dobře vychlazeného sektu. A k šampaňskému se nic nehodí více než čerstvé jahody. Jahodová věž obsahuje 50 kousků jahod v několika variantách. Najdete zde jahody namočené v hořké a bíle čokoládě, posypané kokosem, lískovými oříšky i mandlemi, nebo čokoládovou rýži.

Vědeli jste, že červená barva je barvou vášně, lásky, nabíjí nás energií a podněcuje k aktivite. A taky proto, aby byla bonboniéra barevnější, horní část jahod nenamáčime a díky kontrastu červených jahod a bílé a hnědé čokolády dodá jahodová věž Vášmu slávnostnímu stolu tu správnou eleganci.

 

úterý 23. září 2014

Ovocný koš


Podzim a zima jsou nejen časem, kdy se vracíme po prázdninách do školy a do práce. Je to i čas firemních večírku, ať již při příležitosti Halloweenu, nadcházejícich Vánoc, nebo konce roku 2014. Co takhle překvapit své kolegy a zaměstnance něčím novým a zkusit si udělat pohoštění díky ovocným kyticím? Ovocný koš jsme pro Vás vytvořili zejména jako variantu vhodnou na firemní akce. Můžete si ho objednat ve dvou velikostech, a to jako 7, nebo 10 kilový koš. Slibujeme vám, že každý váš zaměstnanec si v tomhle ovocným košíku najde to své oblíbené ovoce, protože koš je plný jablek, jahod, pomerančů, kousků žlutého a oranžového melounu, kiwi, hroznového vína, nebo ananasu. A pro milovníky čokolády je zde ukryto i několik čokoládových jahod a jablek.

středa 3. září 2014

Začátek školního roku

Dva hezké měsíce volna skončili a je tu opět čas jít do školy. Ale ani v první školní den vám nemusí být líto, že léto skončilo. I deštivý den si můžete rozveselit čerstvou ovocnou kyticí a připomenout si krásné slunečné dni strávené na zahrádce.

První dny ve škole jsou zejména pro prvňáčky velice důležité. Poprvé zasednou do školních lavic, potkají své budoucí spolužáky a pani učitelku. Plyšáky, autíčka a panenky vymění za propisky, sešity a učebnice. Jako dárek pro děti určitě je potěší když po návratu ze školy je doma bude čekat kytice plná jahod, banánů, melounů, jablíček a hroznového vína. A pro velké maškrtníky můžete objednat i čokoládovou variantu kytek. Mléčná, bíla, nebo jahodová čokoláda rozhodně potěší každého školáka.


Dárek pro paní učitelku

Zvyk nosit v první školní den paní učitelce kytku už pomalu upadá. Co takhle zkusit nový trend a obdarovat paní učitelku například kyticí plnou ananásových sedmikrásek s bílou čokoládou a kokosem? Anebo ji použít jako drobný úplatek na začátek školního roku když víte, že váš miláček je celkem pěkné kvítko.