čtvrtek 23. ledna 2014

"Miluji tě"

Není lepší způsob, jak říci "Miluji tě" než osobním dárkem, který zanechá trvalý dojem. Sehnat pro Vašeho partnera jedinečný, osobní a neotřelý dárek, který se bude hodit přímo pro něj, však není jednoduché. Frutiko pro Vás připravilo valentýnskou ovocnou kytici se jménem Vaší lásky na vršku kytice. Ovocnou kytici Valentýnské přání ozdobíme Vámi zvoleným jménem z ananasu a ke kytici přiložíme krásné blahopřání s Vaším osobním vzkazem pro příjemce. Ky kytičce si také můžete přiobjednat čokoládové srdce či plyšového medvídka.





 

úterý 21. ledna 2014

Oslavte tento Valentýn netradičně a zdravě s jedlými květinami z čerstvého ovoce a čokolády!

Vaše drahá polovička bude z tohoto originálního dárku nadšená a po večeři si navíc společně pochutnáte na zdravém dezertu z lahodného ovoce a kvalitní čokolády. 

Kokosový sníh

 

pondělí 20. ledna 2014

Dárek k Valentýnu

Valentýn je za rohem, čas se krátí a je čas vymyslet ten správný dárek pro manželku, přítelkyni či kamarádku. Pokud ještě nevíte, čím letos svou partnerku obdarovat, přečtěte si naše rady pro inspiraci.
Čokoláda

Čokoláda je tradičním dárkem k Valentýnu, nejen proto, že ji ženy milují, ale také proto, že je zároveň afrodiziakem. Proto je také čokoláda nazývána sladkostí lásky. Pokud chcete svou milou obdarovat luxusním dárkem, vybírejte z kvalitních čokolád s vysokým obsahem kakaka a nezapomeňte na krásné dárkové balení a blahopřání. Pokud se Vám klasické bonboniéry zdají ohrané, vyzkoušejte netradiční ovocné bonboniéry z čerstvého ovoce a kvalitní čokolády v krásné dárkové krabičce.
                                                                              Parfém 

Parfémy jsou dobrým nápadem na dárek pro ženu, není ale lehké odhadnout, jaká vůně se bude dotyčné líbit. Nechte si poradit v obchodě a vyberte něco, co bude vonět i Vám. Vyzkoušejte například Curve Appeal od Elizabeth Arden. Je to opojná a neodolatelná směs mandarinky, fialky, jablka, nektarinky, jasmínu, kosatce, jantaru, santalového dřeva a vanilky. Tato vůně očaruje Vaše smysly.
                                                                 Luxusní povlečení
Vysoce kvalitní povlečení z hedvábí či jiných příjemných materiálů představují luxusní a zároveň praktický dárek k Valentýnu. Každá žena chce být hýčkána a v hedvábném povlečení se bude cítit jako princezna. Vyberte kvalitní materiál a barvy, které se hodí do Vaší ložnice. Tento dárek Vaši lásku potěší a zaručí Vám příjemné chvíle strávené společně v posteli.
                                                                       Spodní prádlo

Luxusní spodní prádlo je skvělým nápadem na valentýnský dárek a potěší Vás oba. Pokud si nejste jistí velikostí, zjistěte ji podle ostatních podprsenek v šatníku. Nebojte se vybrat něco odvážného a romantického, moderní jsou krajky a satén. Kromě spodního prádla můžete také koupit hedvábné noční košilky č župánek.

pátek 17. ledna 2014

Frutiko v médiích

Ovocné kytice Frutiko se v Praze staly oblíbeným dárkem k nejrůznějším příležitostem. Není divu, že se o ovocné kytice Frutiko zajímá i tisk a média. Pokud si chcete přečíst články o Frutiko v médiích, navštivte stránku o Frutiko

Spy.cz: Nejnovější trend? Ovocné kytice!
JenProZeny.cz: Trendy ovocné kytice
Svatby.cz: Jedlé ovocné kytice Frutiko
Rádio Spin: Ovocné kytice konečně i v Praze
QR-kody.cz: Ovocné kytice Frutiko s chytrým QR
Babinet.cz: Ovocné kytice Frutiko, stylové květiny!
JenProMuže.cz: Kupte svojí holce ovocnou kytici!
Marianne.cz: Kytky na parádu i k snědku

středa 15. ledna 2014

Sledujte Frutiko na sociálních sítích

Pokud se chcete dozvědět více informací o Frutiko ovocných kyticích, být informováni o všech akcích, soutěžích a slevách a zároveň se bavit novými zajímavými posty a obrázky, připojte se k Frutiko na níže uvedených sociálních sítích.

                                                                 Frutiko na twitteru

                                                              Pinterest Frutiko



                                                               Frutiko Facebook




                                           Frutiko Youtube


                                                       Tumbler

                                                      Frutiko Google+


 

pondělí 13. ledna 2014

Pozitivní účinky ovoce

Několik věcí, které byste měli vědět o výhodách konzumace ovoce.
Odbourává toxiny v těle: ovocné plody tvoří z 90% voda, proto hydratují vaše tělo

• Obsahuje vlákninu: napomáhá trávení a pomáhá předcházet nemocem jako je cukrovka, obezita a špatný cholesterol.

• Posiluje imunitní systém: zlepšuje obranyschopnost vašeho těla. 

• Netloustne se po něm. Věděli jste, že ovoce obsahuje pouze 50 kalorií na 100 g? Proto si ho můžete dopřát ve velkém množství.
 • Udržuje zdravou chuť k jídlu: jíst kousek ovoce před každým jídlem napomáhá dobrému trávení a snižuje velkou chuť k jídlu a tendenci k přejídání.
Zlepšujíe vaši celkovou přirozenou krásu.

pátek 10. ledna 2014

Pošlete ovocné kytice do nemocnice jako dárek pro brzké uzdravení

Ovocné kytice Frutiko jsou jedlé květiny naaranžované z pečlivě vybíraného čerstvého ovoce. Představují originální alternativu ke klasickým řezaným květinám, která příjemce nejen potěší, ale navíc si na ní pochutná. Ovocné kytice jsou netradičním a zdravým dárkem plným vitamínů. Frutiko nabízí nejrůznější modely ovocných kytic z mnoha druhů ovoce, takže si můžete vybrat tu složenou z Vašeho oblíbeného ovoce. Na rozdíl od klasických řezaných květin je povoleno ovocné kytice poslat i na nemocniční oddělení, takže pacientovy připravíte milé a zároveň zdravé překvapení, například díky Jahodové kytici.



středa 8. ledna 2014

O ovocné kytice Frutiko se zajímala televize

Pořad City Look televize Metropol se zajímal o ovocné kytice Frutiko a připravil pro Vás zajímavou reportáž. Pokud Vám tento pořad v televizi unikl, můžete se na něj podívat nyní.

Pokud si chcete prohlédnout i další videa o ovocných kyticích Frutiko, podívejte se na účet Frutiko na Youtube.

pondělí 6. ledna 2014

Dárek k výročí pro muže i ženu

Vánoce máme za sebou, všechny naše blízké a známé jsme obdarovali dárečky a přesto musíme opět přemýšlet nad dárkem pro partnera, tentokrát k Valentýnu, svátku zamilovaných. Valentýn se blíží a je čas přemýšlet nad tím, čím potěšit svou drahou polovičku. Kytice růží nebo bonboniéra patří mezi tradiční dárky k Valentýnu, pokud ale chcete letos darovat něco jedinečného a originálního,připravili jsme pro Vás pár tipů a nápadů na netradiční velentýnské dárky. V následujících článcích se s Vámi podělíme o nejlepší nápady na dárky k Valentýnu pro muže i ženy. Jsme tu pro Vás ;)

pátek 3. ledna 2014

Už aby bylo léto!

Počasí je nádherné, rodina a přátelé se setkávají a pořádají zahradní slavnosti, výlety a jiné venkovní aktivity. Přesto, že je léto zatím v nedohlednu, pojďme zavzpomínat na to, proč máme léto tak rádi a co nejraději podnikáme, ať se máme na co těšit.
1. V letních měsících můžete strávit více času s rodinou a dětmi! Naplánujete společnou dovolenou, děti mají prázdniny a celá rodina si pohromadě užívá krásného počasí.

2. Volný čas můžete trávit venku například s Vašimi zvířecími mazlíčky, chodit s nimi na procházky či na cvičiště.
  


3. Vyrazte na řeku či jezero s kánoí nebo šlapadlem. Na vodě si skvěle odpočinete, vyčistíte hlavu, splynete s přírodou, nebo si popovídáte s kamarádem, který vyrazí s Vámi.

4. Počasí je krásné a teplé a vy si můžete užívat rodinné výlety.

5. Využijte hezkého počasí na projížďku na kole s přáteli nebo si pořiďte koloběžku.

6. Zapojte se do zábavných soutěží a venkovních aktivit jako tenisový či volejbalový turnaj. Pokud máte kolem sebe dostatek sportovních nadšenců, uspořádejte vlastní sportovní turnaj.

7. Užívejte si vody ať už u moře nebo u rybníka a na pláži si zahrajte frisbee nebo plážový tenis.


8. Skvělý čas navštívit s dětmi či partnerem zoologickou zahradu. 

9. Navštivte místní farmy a sady a vychutnejte si čerstvé ovoce a domácí farmářské produkty.

10. Vezměte celou rodinu na letní karneval či jarmark. Užijete si malování na obličej, dětské atrakce a zábavný program.

11. Udělejte si chvilku jen pro sebe, uvelebte se do stínu a přečtěte si oblíbenou knížku.