pátek 29. listopadu 2013

České celebrity milují Frutiko 3

České topmodelky Kateřina Průšová, Taťána Makarenko, Julie Řeháková, Zuzana Juračková a Eliška Bučková si hlídají postavu, proto si oblíbily zdravé ovocné kytice Frutiko. 



čtvrtek 28. listopadu 2013

pondělí 25. listopadu 2013

Dieta a sladkosti – jde to dohromady?




Pokud se snažíte shodit pár kilogramů pravděpodobně si nejprve odepřete dezerty a z jídelníčku vyškrtáte všechny sladkosti. Zakázat si všechno sladké ale nemusí být nejlepší řešení, neboť po těžkém dnu v práci bez jakéhokoli přísunu cukru velmi pravděpodobně sáhnete právě po sušenkách či čokoládě. Proto byste si měli v průběhu diety nějaké zdravé mlsání dopřát, především čerstvé ovoce, které obsahuje cukr i vitamíny, je ideální. A pokud na Vás jde mlsná můžete hřešit s ovocnými kyticemi Frutiko ;) 

 

 

úterý 19. listopadu 2013

Šest nápadů na dárky pro novopečené rodiče


Pokud se Vašim přátelům narodilo miminko, jistě pátráte po vhodném dárku pro novopečené rodiče. Vymyslet pěkný dárek, kterým můžete pogratulovat pyšným rodičům k narození jejich potomka není snadné, proto jsme pro Vás připravili šest tipů na originální dárky k této příležitosti.
1. Masáže: Po náročných prvních dnes strávených v porodnici a s novým potomkem budou novopečení rodiče zaručeně unavení a relaxační masáž jim jistě přijde vhod.

  
2. Lahodné jahody v čokoládě: Možná Vás tento nápad překvapí, ale luxusní bonboniéra z čerstvého ovoce a prémiové čokolády plná vitamínů, kterou můžete poslat kurýrem přímo do porodnice, novopečené rodiče zaručeně překvapí a potěší. Čerstvé ovoce v lahodné čokoládě aranžované do krásné bonboniéry je lepší než klasické čokoládové bonboniéry, protože je nejen výborné ale i zdravé.


 
3. Dětské oblečení: Roztomilé barevné oblečení pro miminko představuje tradiční dárek k narození miminka. V současné době můžete vybírat z nepřeberného množství modelů, barev a materiálů.
  
4. Deník miminka: Mnoho novopečených maminek si chce zapamatovat vše z prvních dnů a týdnů svého potomka, proto si píší deníček o nových zážitcích svého miminka s fotografiemi. 

5. Balíček první pomoci pro maminku: Pobyt v porodnici nemusí být nejpohodlnější a maminky mohou potřebovat spoustu věcí, na které ve spěchu zapomněli. Doporučujeme zeptat se přímo novopečené maminky, zda má nějaké konkrétní přání, obecně ale platí, že do koše pro novopečenou maminku můžete zabalit kvalitní kosmetiku, krémy, šampony, dále sponky do vlasů, ručník a zábavnou knížku či časopisy. 


 
6. Ovocná kytice: Na rozdíl od klasických květin, které jsou do porodnice zakázány, květinu z čerstvého ovoce a čokolády novopečeným rodičům do nemocnice poslat můžete. Ovocná kytice je potěší svým krásným vzhledem a lahodnou chutí. Ke kytici, kterou kurýr doručí přímo do porodnice můžete přidat například jméno miminka z ananasu a také blahopřání s Vaší gratulací k narození dítěte.



 

neděle 17. listopadu 2013

Zítra je opět pondělí

Zítra je opět pondělí, první pracovní den v týdnu. Většina z nás bude zasypaná prací a navalí se na nás mnoho pracovních povinností a úkolů. Pokud chcete svého miláčka rozptýlit a potěšit v tento rušný pracovní den a připomenout mu pěkné chvilky ze společně stráveného víkendu, objednejte mu dnes večer na zítra ovocnou kytici Frutiko. Buďte si jistí, že až mu zítra kurýr kytici plnou čerstvého ovoce a čokolády doručí do kanceláře, zapomene na stres nejen on, ale i jeho kolegové.
  

Čokoládové jahody

 
  
Pro radost 

čtvrtek 14. listopadu 2013

Firemní dárky pro obchodní partnery

Firemní dárky pro obchodní partnery
Dárky k Vánocům či jiným svátkům neposílí pouze rodinné vztahy, ale zlepší také Vaše obchodní vztahy s obchodními partnery, klienty či zaměstnanci firmy. Vybrat ty pravé firemní dárky však není jednoduché, protože na rozdíl od dárků pro příbuzné své obchodní partnery tak dobře neznáte a často nevíte, co by jim udělalo radost. Zde je pár tipů na nápadité firemní dárky pro partnery i klienty firmy.
Dárkové poukázky
Dárkové poukázky a certifikáty jsou oblíbeným nápadem na dárky pro zaměstnance. Ať už je to poukázka do restaurace, na elektroniku, relaxační služby či oblečení, obdarovaný si sám může vybrat, co se mu líbí a co nejvíce potřebuje. Mnoho slevových portálů či e-shopů prodává graficky pěkně zpracované dárkové poukázky, můžete si proto vybrat z široké nabídky.
Tip: Pokud kupujete větší množství poukázek nezapomeňte si říci o slevu. Dejte pozor při výběru obchodu, kde poukázky kupujete, důležitá je originalita a široký výběr, abyste si byli jistí, že si obdarovaný v obchodě vybere.
Dekorace do bytu či kanceláře
Dekorační předměty je snadné vybrat a hodí se jako dárek pro muže i ženy. Jako vánoční dárek se hodí především předměty s vánoční tématikou, svíčky, vonné tyčinky či těžítka se sněhuláky jsou klasikou mezi vánočními dárky.
Tip: Pokud neznáte vkus obdarovaného, zvolte neutrální barvy a předměty typu svíčky. Pro inspiraci se podívejte na pracovní stůl obdarovaného a hned budete vědět, jaký typ dekorace má rád či co mu naopak chybí.





 
Knihy
Knihy jsou obecně skvělým nápadem na dárek, neboť obdarovaného pobaví. Nejlepším tipem jsou bestsellery a romány. Předtím, než knihu koupíte se však ujistěte, zda obdarovaný vůbec knihy čte a jaký má rád žánr.  




Jídlo a víno
Mnoho obchodů připravuje před Vánoci vlastní dárkový koš s ovocem, sýry, vínem či čokoládou. Většina prodejců Vám také vytvoří dárkový koš na míru dle Vašeho přání a rozpočtu. Místo dárkových košů můžete také vyzkoušet ovocné kytice Frutiko z čerstvého ovoce a čokolády, které kurýr rozveze přímo Vašim partnerům v dárkovém balení s blahopřáním. 


 

pondělí 11. listopadu 2013

We Run Prague 2013

Frutiko se zúčastnilo maratonu We Run Prague 2013 a v Cosmopolitan zóně rozdávalo čerstvé ovoce v čokoládě všem účastníkům závodu. Všem účastníkům závodu gratulujeme a obdivujeme jejich výdrž a odvahu. Jsme rádi, že jsme mohli být u toho, podpořit Vás a dodat Vám potřebné vitamíny a energii. 

čtvrtek 7. listopadu 2013

České topmodelky ochutnaly ovocné kytice Frutiko!

Frutiko navštívilo Kosmetický kongres krásy 2013 v hotelu Jalta a zúčastnilo se večerní módní přehlídky. Krásné české topmodelky Kateřina Průšová, Taťána Makarenko, Julie Řeháková, Zuzana Juračková a Eliška Bučková byly ozdobou večera a jako dárek za fantastickou přehlídku dostali ovocné kytice Frutiko, z kterých byly všechny nadšené.
 

pondělí 4. listopadu 2013

Gratulace k novému zaměstnání

Přestože často říkáme „je to jen práce“, nové zaměstnání nebo povýšení v práci je významná událost, na kterou jsme pyšní a kterou je potřeba náležitě oslavit. Pokud chcete pogratulovat někomu blízkému k nové práci či povýšení, přečtěte si naše tipy na dárky k této radostné události.

 Budík: Není zrovna příjemné se každé ráno probouzet pípáním budíku či telefonu, zkuste budík s příjemnou melodií či rádio-budík, který Vás vzbudí písničkou.




Pouzdro na vizitky: Luxusní pouzdro na vizitky může být pěkným dárkem, dejte ale pozor aby si jej oslavenec nekoupil sám či mu jej již nedali kolegové.



Obal na notebook, telefon či tablet: Pěkný obal na telefon, notebook či tablet je pěkným a praktickým dárkem. V současné době je na výběr velké množství designů a provedení, pokud si nevíte rady, můžete koupit také dárkový poukaz na pouzdro dle vlastního výběru.
Ovocná kytice: První den v práci může být těžký, jako nováček nikoho neznáte a je těžké navázat komunikaci na pracovišti. Pokud někdo z Vašich blízkých dostal nové zaměstnání, pošlete mu první den do práce jako gratulaci květinu z ovoce a čokolády. Například krásná kytice Ovocný sen přiláká pozornost všech kolegů, se kterými se navíc oslavenec rozdělí o lahodné kousky ovoce a ovoce v čokoládě. Skvělý tip na dárek k nové práci!