čtvrtek 31. října 2013

Sladký dárek pro každou příležitost

Víme jak je těžké vyjádřit, jak Vám na Vašich blízkých záleží. Originální a lahodné květiny z ovoce Frutiko to řeknou za Vás a potěší k jakékoli příležitosti.
„Brzy se uzdrav“
Není lehké vymyslet pěkný dárek, který je vhodný poslat do nemocnice, zvláště když květiny jsou v nemocnicích zakázány. Ovocné kytice představují zdravý dárek plný vitamínů, ovoce a lahodné čokolády, který do nemocnice poslat můžete a který maroda jistě potěší.



„Všechno nejlepší k narozeninám“
Najít originální dárek k narozeninám není nikdy lehké, obzvlášť pro někoho, koho příliš dobře neznáte, nebo naopak někoho, komu dáváte dárek každý rok. Květiny jsou klasikou v posílání dárků k narozeninám, ale oslavenec jich jistě dostane spousty a brzy zvadnou. Květiny z ovoce a čokolády jsou mnohem nápaditějším dárkem a navíc si na nich oslavenec pochutná. Potěší jako dárek pro muže, ženy i děti nejen k narozeninám

„Miluji tě“
Pokud chcete vyjádřit svou lásku Vaší drahé polovičce, ať už jen tak, nebo jako dárek k výročí, chce to něco romantického a originálního.Krásné květiny praha potěší a pokud je navíc vytvořená z čerstvého ovoce a lahodné čokolády, potěší dvojnásob. Fantastické ovocné květiny a bonboniéry z čerstvého ovoce představují luxusní a neotřelý dárek k výročí či jen tak z lásky pro Vašeho partnera.  





úterý 15. října 2013

Jídlo pro dobrou náladu

Podle nedávných výzkumů mají některé suroviny pozitivní vliv na Vaši náladu. Podle vědců se p snězení těchto surovin budete cítit přímo skvěle.

Tmavá čokoláda
Hořká čokoláda je nejen vynikající, ale obsahuje také vysoké množství hořčíku, který zklidňuje vaše svaly a snižuje úzkost. Dále obsahuje tryptofan, který pomáhá redukovat příznaky deprese. 

Bobule    
Borůvky, jahody či maliny obsahují antokyany a živiny, které pomáhají snižovat stres a deprese. 

Losos a vlašské ořechy

Tyto potraviny obsahují omega-3 kyseliny, které pomáhají zahnat deprese a změny nálad. Navíc mohou pomoci zlepšit paměť a soustředění . 
Špenát
Tato listová zelenina je zásobárnou kyseliny listové a vitamínu B, které zvýší vaši náladu. Je to také antioxidant, který chrání mozkové buňky před volnými radikály, které snižovat energie a náladu.  

 Kuře
Toto bílé maso obsahuje vitamín B12, který pomáhá uklidnit.
Jogurt
Tento zázrak obsahující probiotika pomůže zvýšit vaši náladu a imunitní systém. 

Zelený čaj
Je plný theanin, antioxidantu, který působí jako uklidňující prostředek.